Відповідальний – Блискавка Олег Олександрович

Багато дітей і підлітків навколо наших церков шукають для себе радість там, де немає справжньої радості, вони не отримують справжньої любові, і не мають світлого майбутнього ні на землі, ні у вічності. Служіння Майбутнє прагне навчити цих молодих людей що означає бути послідовником Ісуса Христа, показати неймовірну цінність життя з Христом. Обласна команда Майбутнє допомагає помісним церквам, щоб вони могли здійснювати цю працю, і бути забезпеченими необхідними ресурсами. Ми надаємо програми для вивчення Біблії, спортивний та інший інвентар, частково фінансуємо служіння. Також ми регулярно навчаємо керівників і лідерів як здійснювати служіння, щоб це відповідало біблійному баченню. Влітку ми допомагаємо церквам у матеріальному забезпеченні таборів.

Протягом навчального року щотижня служителі Майбутнє проводять дитячі і підліткові клуби, на яких вивчають Біблію і моляться з молодими людьми, навчають їх корисним практичним вмінням для повсякденного життя, займаються спортом. Через Боже слово і особистий приклад лідерів діти можуть бачити хто такий Бог і на скільки краще життя з Ним. Боже слово – єдина сила, яка дійсно змінює людей, в тому числі дітей. На кожному служителі Майбутнє лежить важливий обовʼязок – любити жертовною любовʼю тих, кому він служить. Діти мають бачити, що Сам Господь проявляє до них любов через Своїх служителів, що те, що вони розповідають, – не просто красиві слова. За історію служіння Майбутнє багато дітей і підлітків стали послідовниками Ісуса Христа. Зокрема це такі діти, на яких ніхто не покладав надію щодо того, що вони можуть жити нормальним життям. Слава Господу за Його любов до дітей, і за кожну спасенну душу.

Окрім клубів Майбутнє вже кілька років існує і успішно розвивається Християнська підліткова академія, яка є спільним проектом ГО «МБФ «Майбутнє» і Запорізької біблійної семінарії. Підлітки, які стали віруючими можуть пройти 2-річне навчання, щоб поглибити свої знання Писання, зрозуміти біблійне бачення християнського життя, зрости як помічники у служінні при церквах.