Відповідальний – Матюхін Дмитро Анатолійович

Міський Центр Допомоги засновано у місті Запоріжжя служителями церков ЄХБ в 2014 році як відповідь віруючих на виклики війни.
Вже більше 10 років поспіль, Міський Центр Допомоги несе соціальне служіння та здійснює справу милосердя, допомагаючи внутрішнім переселенцям, які вимушено переїхали із-за жахіть війни. Соціальне служіння передусім здійснюється через видачу продуктових наборів, засобів гігієни, постільного приладдя, одягу, взуття. Також окремий вектор допомоги надається людям з захворюваннями опорно-рухового апарату. Центр допомоги надає таким людям інвалідні візки, ролатори, милиці, та інше медичне устаткування.
Поряд з соціальним служінням неодмінно присутня духовна підтримка: душеопіка, проведення малих груп, недільні зібрання.
За роки служіння Господь особливо благословив команду служителів, та на місці соціального служіння утворилася церква «Блага Звістка», до якої вже третій рік поспіль Господь долучає спасенних через Святе водне Хрещення. Наразі церкву очолює пастор Дмитро Матюхін, і вона має 29 членів, які в переважній більшості є переселенцями, що одного разу прийшли за допомогою, а згодом стали євангельськими християнами-баптистами, які вже служать іншим людям. Наш Величний Господь створює дива та плекає церкву свою. Служіння Богу – це служіння людям.

Міський Центр Допомоги і зараз продовжує допомагати внутрішньо переміщеним особам, особам з інвалідністю, вдовам, дітям, людям, які постраждали від обстрілів та мають знищене житло. Допомогу у вигляді продуктового набору, одягу, взуття, засобів гігієни можна отримати за адресою:
м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 51.
Графік прийому: з понеділка по четвер з 09:00 до 13:00.

Також графік служінь Церкви Блага Звістка. Адреса: м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 51 (приміщення Міьского Центру Допомоги):

  • Мала група з вивчення Біблії: щочетверга о 15:00.
  • Молитовне служіння: щосуботи о 08:00
  • Братерське зібрання: щосуботи о 08:00.
  • Недільне Богослужіння о 14:00.