Прийнявши Ісуса Христа, як свого Господа і Спасителя, прийнявши святе водне хрищення по вірі, як Його сповідь, ставши членом помісної церкви, я присвячую себе Богу, щоб служити спільно іншими викупленими у Христі для досягнення Божих цілей на землі.

«Щоб ви, укорінені й утверджені в любові, могли осягнути з усіма святими , що широта і довгота, і глибина і висота, і збагнути любов, що перевершує розуміння Христову, щоб вам виповнитися всією Божою повнотою» (Еф. 3:18-19)

Для цього :

  1. Я зміцнюватиму єдність своєї церкви
  • поступаючи з любов’ю до інших членів церкви;
  • відкидаючи лихослів’я, наклеп, плітки;
  • підкоряючись відповідальним за помісну церкву, рішенням братніх рад та загальних членських зборів.

« Любов нехай буде неудавна; відвертайтеся зла; приліплюйтеся до добра, будьте братолюбні один до одного з ніжністю; попереджайте один одного» (Рим.12:9-10).

«Тож будемо шукати того, що служить до миру і до взаємної науки» (Рим.14:19)

«Послухом істині через Духа, очистивши ваші душі до нелицемірного братолюбства, постійно любіть один одного від щирого серця» (1Пет.1:22).

«Жодне гнильне слово нехай не виходить з уст ваших, а тільки добре для науки в вірі, щоб воно давало благодать тим, хто слухає» (Ефес.4:29).

« Коріться наставникам вашим і будьте покірні, бо вони невсипуще дбають про ваші душі, як зобов’язані дати звіт; щоб вони робили це радо, а не зітхаючи, бо це не корисно» (Євр.13:17)

  1. У своїй церкві я буду з усією відповідальністю
  • молитися за її зростання;
  • постійно запрошувати невіруючих;
  • тепло вітати та приймати відвідувачів.

« Павло і Силуан і Тимофій – Фессалонікські церкви в Богу Отця і Господі Ісусі Христі: благодать вам і мир від Бога Отця нашого та Господа Ісуса Христа, Завжди дякуємо Богові за всіх вас, згадуючи про вас у молитвах наших» (1Фес.1:1 -2)

«Господь сказав рабові: Іди дорогами та огорожею, і переконай прийти, щоб наповнилася мій дім» (Лук.14:23)

«Тому приймайте один одного, як і Христос прийняв вас на Божу славу» (Рим.15:7)

  1. Я виконуватиму служіння в моїй церкві
  • використовуючи свої дари та здібності;
  • намагаючись їх постійно вдосконалити та розвивати;
  • постійно розвиваючи співпрацю з іншими.

«Служіть один одному, кожен тим даром, який одержав, як добрі домобудівники різної благодаті Божої» (1Пет.4:10).

«І Він поставив одних апостолами, інших пророками, інших євангелістами, інших пастирями та вчителями, до скоєння святих, на діло служіння, для творення Тіла Христового» (Фил.2:3-4,7).

«З Якого все тіло, що складається і з’єднується за допомогою всяких взаємно скріплювальних зв’язків, при дії в свою міру кожного члена, отримує прирощення для створення самого себе в любові» (Еф.4:16)

  1. Я підтримуватиму мою церкву
  • регулярно відвідуючи спільні богослужіння;
  • проводячи благочестиве життя;
  • регулярно беручи участь у матеріальному служінні.

«Не залишатимемо зборів своїх, як є у деяких звичаїв; але будемо умовляти один одного, і тим більше, чим більше бачите наближення дня оного» (Євр.10:25).

«Тільки живіть гідно Євангелії Христової, щоб мені, чи прийду я і побачу вас, чи не прийду, чути про вас, що ви стоїте в одному дусі, подвизаючись одностайно за віру євангельську» (Фил.1:27).

«В перший день тижня кожен із вас нехай відкладає в себе і зберігає, скільки дозволить йому стан, щоб не робити зборів, коли я прийду» (1Кор.16:2).

« І кожна десятина на землі з насіння землі та з плодів дерева належить Господеві; це святиня Господня» (Лев.27:30)